Foto: Marco Zwinkels.

Westlander hardzeilerij wedstrijden op meren rond de Sleutelstad

Het Westlander Schippers Collectief organiseert op 31 augustus en 1 september, met medewerking van Watersport Centrum Vlietland en het Recreatiecentrum Vlietland, het OKWH, hardzeilerij wedstrijden met Westlanders en Kagenaars. De spannende wedstrijden worden gehouden op de meren van Recreatiegebied Vlietland. Het sportieve weekend is de finale van het jaarlijks kampioenschap waar zo’n twintig zeilende Westlanders en Kagenaars aan deelnemen. De schepen en hun bemanning leggen aan bij het Klimeiland in Vlietland.

Meer informatie over routes, tijden en locaties is te vinden op: www.okwh.nl

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×