Astrid Bol van Leiden Marathon overhandigt een cheque ter waarde van 8.809 euro aan Ans Hooiveld van de Nederlandse Hartstichting. (Foto: PR).

Leiden Marathon steunt Nederlandse Hartstichting

Gisteren overhandigde Astrid Bol van de Leiden Marathon een cheque ter waarde van 8.809 euro aan de Nederlandse Hartstichting. Ans Hooiveld nam het geldbedrag namens de stichting in ontvangst. Deelnemers van de Leiden Marathon konden bij hun inschrijving direct aan de Hartstichting doneren. Beide organisaties werkten daarnaast samen om HARTlopers te werven die minimaal honderd euro bijdroegen en geplaatst werden in business teams.

Via deze actie kwamen 24 HARTlopers uit voor de Hartstichting. Het totaalbedrag dat de Leiden Marathon bijeen bracht voor de Hartstichting bedroeg 8.809 euro. De Leiden Marathon draagt de Nederlandse Hartstichting een warm hart toe. Het was al de vijfde keer dat het evenement dit goede doel ondersteunt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×