Gastredacteur Greetje van Gruting in gesprek met de Leidse ondernemer Milad Yousofi over het uitsterfbeleid dat de gemeente wil gaan voeren voor avondwinkels. (Foto: Chris de Waard).

VVD-raadslid Van Gruting doet zomerstage bij Sleutelstad

In het kader van de zomerstage die verschillende Leidse raadsleden doen, liep VVD-raadslid Greetje van Gruting vandaag mee op de redactie van Sleutelstad. Doel van de zomerstages is raadsleden op een andere manier kennis te laten maken met ondernemingen en instellingen in de stad.

Audiofragment: Greetje van Gruting in gesprek met avondwinkelier Milad Yousofi.

Van Gruting ging vandaag op pad om interviews op te nemen. Met Sjaak van der Geijn in De Tuin van de Smid in Cronesteyn, met de Leidse kunstenaar Izaak Zwartjes die daar zijn kunstwerk weer gaat opbouwen, met voorzitter Martin Laimböck met wie ze sprak over de innige samenwerking die ondernemersvereniging de Veiling Vooruit aangaat met de overburen aan de Lammenschansweg en live in de studio met de eigenaar van avondwinkel Nightmarket.

Audiofragment: Jaap van Sandijk in gesprek met Greetje van Gruting over haar dag op de Sleutelstad redactie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×