De hele middag en avond stond het Burgemeester Berkhoutpark zaterdag in het teken van de vierde editie van 4POP. (Foto: PR).

4POP verder als betaald festival

Afgelopen zaterdag werd voor de vierde keer het festival 4POP georganiseerd in Voorschoten. De vierde keer, in vijf jaar. Want vorig jaar ging het festival niet door wegens geldgebrek. Daarom heft het voorheen gratis festival voortaan een entreebedrag. Een tientje bij de ingang in het Burgemeester Berkhoutpark, maar de jongeren op wie 4POP zich richt konden voor vijf euro ook terecht bij de voorverkoopadressen.

Audiofragment: Jeroen Driessen ging naar 4POP voor een sfeerverslag van het festival waar ook Leidse bandjes optraden.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×