De 'Posthofrotonde' op de Rijnsburgerweg wordt veiliger gemaakt. De fietsroutes worden verlegd en er komt meer ruimte voor automobilisten om zich op te stellen bij de afslagen. Over wordt de oversteekplaats voor fietsers bij de Kagerstraat verplaatst. (Foto: Gemeente Leiden).

Toelichting collegebesluiten door wethouder Van Woensel

Afgelopen dinsdag was de eerste reguliere collegevergadering na het zomerreces. Daarin werden een hoop besluiten genomen. Wethouder Pieter van Woensel geeft een toelichting op de belangrijkste zaken.

Audiofragment: Wethouder van Woensel geeft en toelichting op de collegebesluiten van de afgelopen week.

Van Woensel gaat onder andere in op het aanpassen van de ‘Posthofrotonde’ op de Rijnsburgerweg, het beveiligd baggeren in de Leidse wateren, blauwe zones in Transvaal, het renoveren van de Lorentzhof, de bouw van tien woningen in een nieuw hofje aan de Zijlsingel, de exploitatie van de Morsdpoortgarage en de aanpak van bijstandsfraude.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Whatsapp Studio
071 - 5235908

×