De LOV-bijeenkomst werd luister bijgezet door een spectaculaire demonstratie flyboarding. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Kick-off Leiderdorpse Ondernemersprijs 2013

Met een bijeenkomst bij HBK Accountants & Belastingadviseurs, het bedrijf waar LOV-voorzitter Didos van Dam werkzaam is, werd gisteren de aftrap gegeven voor de campagne waarin de Leiderdorpse Ondernemersvereniging op zoek gaat naar de beste ondernemer uit het dorp. De winnaar ontvangt begin volgend jaar de LOP van de LOV op het gemeentehuis van Leiderdorp.

Die Leiderdorpse Ondernemersprijs (LOP) kent winnaars in twee categori√ęn: ‘detailhandel’ voor winkeliers en ‘overig’ voor alle andere ondernemingen. Stemmen kan via de website van de LOV. Ook iedereen die een stem uitbrengt, maakt kans op een prijs. Op 27 november worden die winnaars bekend gemaakt.

Leiden Leiderdorpse Ondernemersprijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×