Het gebouw is inmiddels in gebruik genomen. Niet alleen ROC Leiden heeft er een plek gevonden, ook zijn er een well resort, een fitness centre, een hotel en een revalidatiehotel, een restaurant, een kantoren en winkels gevestigd. Op 16 november houdt Level Leiden open huis. (Foto: Ronald Tilleman).

Problemen met gevelplaten LEVEL aangepakt

GREEN Real Estate BV gaat de gevelpanelen aan de LUMC- en Spoorzijde met een additionele behandeling tegen glasbreuk behandelen. Ook worden de overige glazen gevelpanelen (Stationszijde-en Zeezijde) door onder andere TNO onderzocht op nikkelsulfidevervuiling. De aannemer is inmiddels begonnen met de voorbereidingen om volgende week met de werkzaamheden te starten.

De werkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen. LEVEL blijft gedurende de werkzaamheden volledig in bedrijf en bezoekers kunnen zonder problemen naar binnen.

De eerste prioriteit zijn de gevelpanelen aan de LUMC- en Spoorzijde waar als gevolg van nikkelsulfide-insluiting glazen panelen braken. Deze panelen worden gedemonteerd, vervolgens door een gespecialiseerd Nederlands bedrijf behandeld en herplaatst. Ook gaat onderzoeksbureau TNO de gevelpanelen aan Stations-en Zeezijde controleren op de aanwezigheid van nikkelsulfide. De openbare ruimte rond LEVEL zal tijdens de werkzaamheden zijn afgezet, zoals gebruikelijk is tijdens bouwwerkzaamheden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×