Waar de schuldvraag van het ongeval ligt is nog onbekend, dat zal het onderzoek moeten uitwijzen. (Foto: Niels Lelieveld)

Koude pizza na ongeval

Iets na zes uur vanavond is een pizzabezorger op de Voorschoterweg onhandig in aanraking gekomen met een automobilist. De pizzabezorger stak de N206 over waarna hij werd aangereden door de auto. Ambulance en politie-eenheden rukte naar de melding uit en hebben hulp geboden aan de bezorger. Aangezien het behoorlijk druk was op de N206 ontstond een lange file. De scooterrijder is door een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Wat zijn toestand is, is onbekend. De verkeersdienst van de politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×