Voordat de verlichting maandag officieel wordt ontstoken, werd er al even getest. (Foto: PR).

Bomen Schipholweg verlicht

Vanaf aanstaande maandag worden de bomen op de Schipholweg ’s avonds aangelicht. De verlichting is een initiatief van de ondernemersvereniging Business Platform Schipholweg (BPS) in samenwerking met gemeente Leiden.

Een ander project dat door de ondernemers van  BPS is ge├»nitieerd is het plaatsen van een wisselend kunstwerk aan de kop van het Schuttersveld. BPS doet dit in samenwerking met Stichting Beelden in Leiden (BIL) en Cultuurfonds Leiden. Later dit jaar zal het beeld geplaatst worden.

Met de twee initiatieven wil het platform bijdragen aan de verfraaiing van het werkgebied en de verbinding tussen het centrum van Leiden en het gebied Schipholweg/Schuttersveld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×