In De Meelfabriek staat komend weekeinde vooor het laatst een stand van de Vrienden van het Singelpark. Er worden beelden vertoond van verleden, heden en toekomst van de singels en het Singelpark en vrijwilligers geven er tekst en uitleg bij. (Foto: PR).

Geld voor onderhoud Singelpark geregeld

Het Singelpark kan niet alleen worden aangelegd, het college van B en W heeft nu ook de centen voor het onderhoud ervan gevonden. Dat blijkt uit de concept-begroting voor 2014 die vandaag is gepresenteerd door wethouder Robert Strijk van financiën. In 2016 trekt de gemeente er 1,5 ton voor uit, vanaf 2017 jaarlijks het dubbele.

Op de website van het Singelpark staat een hele serie wensen voor het langste park van europa. Het zijn de Vrienden van het Singelpark die daar hun zegje doen over het gebruik en de inrichting van het park.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×