Wethouder Kees Wassenaar heeft alles onder controle. (Foto: J.P.Kranenburg).

Eerste paal Brede School West

Bij de bouwplaats op de hoek van de Leeuwerikstraat en de Vronkenlaan heeft wethouder Kees Wassenaar gisteren de eerste paal geslagen voor de bouw van de nieuwe Brede School in Leiderdorp. Kinderen van de nieuwe scholen, personeel van de kinderopvang, leerkrachten, begeleiders en omwonenden waren allemaal aanwezig bij de start van de bouw.

De Brede School West gaat bestaan uit drie verschillende gebouwen die met een transparante loopbrug met elkaar worden verbonden. Het eerste deel biedt onderdak aan Daltonschool De Leeuwerik, in een andere gebouw komt basischool Prins Willem-Alexander en de buitenschoolse opvang van de SKL. In het derde gebouw, tussen de andere twee in, komen een gymzaal en vier lokalen die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×