Tijdens de Kunstroute Leiden presenteerde stadsdichter Jaap Montagne zijn Leidse dichtbundel Biotopia. Het eerste exemplaar ging naar burgemeester Lenferink. (Foto's: J.P. Kranenburg, video: Chris de Waard).

Mooi weer - tijdens - Kunstroute Leiden

Mooi weer Kunstroute Leiden is de slogan van dit jaar en dat was het dan ook. Ook morgen, tijdens de tweede dag van de Kunstroute in Leiden, belooft het weer prachtig weer te worden om van atelier naar atelier te wandelen tijdens alweer de 19e editie van een weekeinde waarin talloze Leidse kunstenaars hun werk tonen en verkopen. Het startpunt van de kunstroute is bij de Lakenhal waar ook een gratis programmaboekje klaarligt.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/113031715″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Chris de Waard liep langs enkele deelnemende kunstenaars en eindigde bij de presentatie van de stadsdichtbundel Biotopia.

Stadsdichter Jaap Montagne droeg ook enkele Leidse gedichten voor tijdens de feestelijke presentatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×