Politie zoekt daders straafroof

Twee nog onbekende mannen hebben zondag op de Topaaslaan een 49-jarige Leidenaar beroofd. Het slachtoffer liep even na 22.00 uur vanaf de Diamantlaan, via de Robijnstraat, de Topaaslaan in. Vanuit de Turkooislaan kwamen hem twee mannen tegemoet. Plotseling pakten ze hem vast en eisten onder bedreiging geld. Toen ze dat hadden gekregen, renden de mannen weg in de richting van het Diamantplein.

Dader 1 is een man van 20 tot 25 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is 1.70 tot 1.75 meter lang en is kaal. Hij droeg een zwart trainingspak met een feloranje streep over de mouwen en de broekspijpen, een donkere pet en witte sneakers. Dader 2 is ook een man van 20 tot 25 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij droeg donkere kleding en donkere schoenen.

Bent u getuige geweest van deze straatroof? Hebt u zondag 6 oktober de mannen gezien in of in de buurt van de Topaaslaan? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×