Politie zoekt getuigen van mislukte straatroof

Een nog onbekende man heeft op zondag 6 oktober geprobeerd om een 57-jarige vrouw uit Oegstgeest met veeel geweld van haar tas te beroven. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. Er worden getuigen gezocht.

Het slachtoffer fietste rond 14.00 op de Rijnsburgerweg ter hoogte van de Kagerstraat in de richting van Oegstgeest. Ze hoorde een brommer achter haar rijden en kreeg vervolgens een harde duw. Hierdoor kwam zij ten val, maar raakte niet gewond.

De verdachte is 25 tot 30 jaar oud en heeft een blanke huidskleur. Hij heeft donker haar en droeg die zondag een donkere jas. Hij had geen helm op en reed vermoedelijk op een brommer. Na de mislukte beroving vluchtte hij de Kagerstraat in.

Vermoedelijk bevonden zich ten tijde van de poging beroving twee personenauto’s in de straat, zij reden vlak na de verdachte de Kagerstraat in. Was u dit of kent u iemand die dit was? Neem contact op met de politie. Dat geldt uiteraard ook voor eventuele andere getuigen of mensen die informatie hebben die de politie kan helpen met het onderzoek.

Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Leiden-Noord via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×