Martine van Schaik bij het gesloten hek van de dierenweide. Voortaan is de weide op woensdag- en zondagmiddag open. (Archieffoto: Chris de Waard).

Opening Dierenweide Stevenshof afgelast

De officiële opening van de Dierenweide in de Stevenshof door wethouder Frank de Wit gaat vanmiddag niet door. Het weer is te slecht. Initiatiefneemster Martine van Schaik is met enkele medestanders al een paar maanden bezig om de dierenweide in het Stevenspark weer open te stellen voor de kinderen uit de buurt. Dat is gelukt. Voortaan is de dierenweide op woensdag- en zondagmiddag open tussen 13.30 uur en 16.30 uur. De officiële opening zal op een later moment plaatsvinden.

Leiden dierenweidestevenshof


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×