Politie pakt bende helers op

4

Gisteren heeft de politie vier Roemenen aangehouden op verdenking van heling van mobiele telefoons. Rond kwart voor twee maakte twee helers een foutje, zij spraken namelijk een winkelbeveiliger aan of hij een smartphone wilde kopen. De beveiliger ging er niet op in en heeft de politie ingeschakeld. Die heeft de twee mannen gearresteerd en troffen zes mobiele telefoons aan. Even later ging een derde heler nogmaals de fout is. Hij sprak namelijk dezelfde beveiliger aan of hij een smartphone wilde kopen. De politie heeft ook deze man aangehouden. Hij had twee telefoons bij zich.

Even later troffen agenten op de Oude Vest een auto aan met een grote scheur in de voorruit. De bestuurder kreeg hiervoor een bekeuring. Aangezien de man geen vaste woon- of verblijfplaats bleek te hebben, moest hij de bekeuring direct betalen. Omdat hij dat niet kon, is ook hij aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de auto op de naam stond van een van de eerder aangehouden verdachten. Ook bleek de bestuurder van de auto tien opladers bij zich te hebben. De politie onderzoekt de herkomst van de telefoons.

Delen

4 reacties

  1. Joost van Wassenaer op

    N.a.v. de bovenstaande reacties moet ik zeggen dat ik het niet met het commentaar eens ben. Ik vind de erbij getoonde kop echt niet beschamend. De tweede reagerende vond dat kennelijk wel en heeft het portret aangepast. Eerlijk is eerlijk, dat oogt wel sympathieker.

Je bent nu offline