Alle Leidse wethouders opnieuw kandidaat

Alle wethouders die nu samen met burgemeester Lenferink het Leidse college vormen, willen na de verkiezingen graag door als wethouder als hun partij weer in aanmerking komt om mee te besturen. Robert Strijk en Frank de Wit zijn kandidaat voor D66, Pieter van Woensel voor de VVD, Jan-Jaap de Haan van het CDA en Roos van Gelderen voor de SP.

Van de partijen die nu geen deel uitmaken van het college zijn nog geen kandidaten bekend. Van de oppositiepartijen is alleen de PvdA de afgelopen periode concreet op zoek geweest naar mensen die voor die partij op het pluche willen plaatsnemen. Bij GroenLinks is de huidige fractievoorzitter Pieter Kos kandidaat-wethouder.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×