Zaterdag 2 november open dag Hogeschool Leiden

De keuze voor een opleiding is een belangrijke beslissing in ieders leven. Het is belangrijk voor aankomende studenten dat zij bewust over de keuze nadenken en zich goed laten voorlichten. Zaterdag 2 november vindt bij Hogeschool Leiden aan de Zernikedreef 11 weer een open dag plaats.

Aankomende studenten zijn welkom van 10.00 tot 14.00 uur. Zij kunnen tijdens de open dag het speciaal ingerichte studieplein bezoeken, voorlichtingen bijwonen en workshops volgen. Ook worden er rondleidingen gegeven door het gebouw.

Studenten en docenten staan klaar om vragen te beantwoorden zodat studiezoekers een goed beeld van de opleidingen krijgen. Zo kunnen de bezoekers terecht bij de studentdecanen met vragen over je studiekeuze, eventuele twijfels en persoonlijke omstandigheden, zoals studeren met een functiebeperking.

Aankomende studenten kunnen zich voorafgaand aan de open dag inschrijven. Dit kan via hsleiden.nl/vind-je-studie/open-dagen. Hogeschool Leiden is gevestigd aan de Zernikedreef 11 te Leiden en biedt 23 bacheloropleidingen aan en 2 masteropleidingen. Meer informatie over de open dag en Hogeschool Leiden is te vinden op hsleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×