Inbreker gepakt door boeren en molenaar

Boeren in Zoeterwoude hebben gisteren een vluchtende inbreker tegengehouden. Zij hebben de 21-jarige Hagenaar daarna overgedragen aan de politie. De eigenaar van de molen aan de Hofweg in Zoeterwoude kreeg even voor 11.00 uur een inbraakalarm en ging poolshoogte nemen. Op de zolder trof hij een onbekende man aan. Die bedreigde de molenaar en maakte zich daarna uit de voeten.

De inbreker rende weg in de richting van een boerderij aan de Westeindseweg. De molenaar belde de boer, die met een aantal collega’s de inbreker opwachtte. De man wilde via een sloot verder vluchten, maar kwam daarin vast te zitten. Op het moment dat hij door de boeren weer op het droge was gehaald, arriveerde de politie. Die heeft de man vervolgens meegenomen.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×