Mogelijke inbreker opgepakt

Politieagenten hielden in de nacht van vrijdag op zaterdag op het Wassenaerlaantje in Voorschoten een 22-jarige man uit Leiden aan omdat zijn fietsverlichting niet in orde was. De man bleek nog een aantal openstaande bekeuringen te hebben en in zijn fietstas troffen agenten gereedschap aan dat wordt gebruikt om in te breken. De man is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat het niet is toegestaan om tijdens de nachtelijke uren werktuigen te vervoeren waarmee een inbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteit bij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen het overtreden van dat verbod.

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×