Stelend duo opgepakt in hotel

Twee jongens van 20 jaar, uit Katwijk en Leiden, liepen afgelopen vrijdag halverwege de nacht tegen de lamp toen zij op dievenpad waren in een hotel aan de Elisabethof in Leiderdorp. Het duo ging een kamer binnen waar op dat moment een 51-jarige gast lag te slapen. Zij hoorde de mannen rommelen in haar kamer en belde de beveiliging die vervolgens de politie waarschuwde. Op het moment dat de agenten ter plaatse kwamen, stonden er in de lobby twee mannen. Beide mannen werden door de agenten herkend als bekende veelplegers uit de regio.

Uit onderzoek bleek vervolgens dat beide mannen een kamer in het hotel hadden geboekt. Toen agenten die kamer onderzochten, bleek er aanvankelijk niets te liggen. Toen één van de agenten over het balkon keek, lag in de tuin onder het balkon van de 20-jarige een tas met onder andere de iPhone van de 51-jarige hotelgast. Dit was voor de politie voldoende om het tweetal aan te houden. Zij zitten nog vast.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×