Symposium: Excellence Through Diversity

Donderdag 7 november organiseert de Universiteit Leiden een groot symposium over diversiteit. Van 13.00 tot 21.00 uur is er vol programma in het Kamerlingh Onnes gebouw aan de Steenschuur. Wetenschapper Thomas Brage zal spreken over zijn onderzoek naar de toevoeging van vrouwen in beta-teams en Maurice Krul (Vrije Universiteit Amsterdam) vertelt over de gevolgen van internationale migratie en de vorming van grote minderheidsgroepen voor grote steden in Europa. Daarnaast zijn er ook grote sprekers van de Universiteit Leiden. “Vice rector Simone Buitendijk heeft een grote rol in het programma”, vertelde Sabina Beijne, co√∂rdinator Studie- en Studentenondersteuning van de Universiteit Leiden. “En Isabelle Hoving, onze nieuwe Diversity Officer, geeft op het symposium haar eerste speech. Daarin zal ze laten weten wat ze wil gaan doen”.

Audiofragment: Sabina Beijne (Universiteit Leiden) in Stud071 over het symposium Excellence Through Diversity.

Aanmelden voor het symposium kan tot en met dinsdag 5 november, 10.00 uur. Meer informatie over programma, sprekers en workshops kun je vinden op de website van de Universiteit Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×