Politie op zoek naar inbrekers Vierlinghlaan

Een bewoner van de Vierlinghlaan heeft gisteravond twee inbrekers uit zijn huis gejaagd. De man kwam even voor 18.30 thuis en stond daar oog in oog met twee inbrekers. Zij bedreigden hem en gingen er vervolgens zonder buit vandoor. Ze renden weg in de richting van het tunneltje onder de Doctor Lelylaan en werden daarbij achternagezeten door de bewoner. De politie heeft nog wel in de omgeving gezocht naar de inbrekers, maar niemand meer aangetroffen.

Dader 1 is een man van 20 tot 25 jaar oud met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij is langer dan 1.80 meter en heeft een slank, ingevallen gezicht met grote ogen. Hij droeg een zwarte jas met capuchon. Dader2 is een man van 20 tot 25 jaar oud met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een zwarte jas met capucon en hij had een baseballpetje op. De mannen hadden hun capuchons tijdens hun vlucht over hun hoofd getrokken.

Heeft u de mannen dinsdag 5 november gezien in of in de buurt van de flat aan de Vierlinghlaan? Heeft u gezien waarheen de mannen zijn gevlucht? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×