Jongen en meisje beroven doodsbange vrouw

Een vrouw van 23 jaar oud, is op de vroege morgen van zondag 10 november beroofd aan de Haarlemmerweg te Leiden. Dit gebeurde door een jongen en een meisje van 16 t/m 20 jaar oud. 

De vrouw fietste rond 4.30 uur over de Haarlemmerweg. Ter hoogte van de Raamstraat werd ze ineens van haar fiets getrokken. De jongen eiste geld van de vrouw die doodsbang was. Hij jatte tevens haar mp3-speler uit haar tas. Op dat moment kon de vrouw wegfietsen. Ze heeft niet kunnen zien hoe de daders gevlucht zijn.

De jongen en het meisje hadden een herkenbaar uiterlijk. Ze waren allebei tussen de 16 en de 20 jaar oud. De jongen zag er redelijk verzorgd uit, had kort zwart haar en een ovaal gezicht. Hij droeg een zwarte jas van volt of stof en had een heftig Leids accent. Het meisje was blank, en had lang blond haar tot halverwege haar rug. Ze droeg hierbij een zwarte gewatteerde jas tot op de heup, een blauwe spijkerbroek en donkere sportschoenen. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×