Met een spetterende opening wordt het gebouw ingehuldigd. (foto Emile van Aelst)

Level geopend naast Leiden Centraal

Op spectaculaire wijze is gisteren het nieuwe indrukwekkende Level in Leiden geopend. Het gebouw met een inhoud van 55 duizend vierkante meter moet dé blikvanger van Leiden worden.

Eerst gaven de eigenaar van het pand Aart Jan Verdoold van Green Real Estate en architect Roberto Meyer uitleg over het gebouw. Aansluitend vertelden de bewoners Diny de Bresser, Topaz Revitel, Jeroen Knigge, ROC Leiden en Maarten van Kempen, Fitland XL over de unieke samenwerking. Het gebouw is multifunctioneel en herbergt naast het ROC Leiden ook kantoren, winkels, een hotel, restaurant, fitness én een wellness resort. Als opening ‘schoten’ vastgoedmagnaat Jan Zeeman en burgemeester Henri Lenferink het logo in flarden waarna een prachtige film over het gebouw te zien was.

Nieuwsgierig? Alle belangstellenden kunnen een kijkje komen nemen tijdens het Open Huis op aanstaande zaterdag 16 november van 10.00 – 15.00 uur. Level ligt naast het Centraal Station aan de LUMC zijde.Zie de website voor meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×