(Foto:PR)

Jazz & Blues sensatie Maison du Malheur & Ian Siegal in QBUS

Stokoude Jazz en rockin rhythm & blues ontmoeten elkaar dit komend weekend want Maison du Malheur & Ian Siegal komen naar de QBUS. Aanstaande vrijdag vindt de aftrap plaats.

Maison du Malheur die het weekend in de QBUS opent, maakte afgelopen maart al furore in een uitzending van DWDD met het nummer Jailbird dat afkomstig is van hun laatste album Wicked Transmission. De negen man sterke formatie weet hun eigen authentieke geluid te combineren met de oude sound van jazz en rhythm blues.Twee dagen later is het de beurt aan de Bluesman Ian Siegal. Hij wordt de ‘The Voice of Contemporary Blues’ genoemd en heeft veel Europese en Amerikaanse vermeldingen op zijn naam staan. Zijn muziek kan getypeerd worden als een goede mix van blues-, rock- en rootsmuziek.

Maison du Malheur staat komende vrijdag om 21.00 uur in de QBUS op het podium. De zaal is open vanaf 20.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via: www.museumhuis.nl.
Ian Siegal staat aanstaande zondag om 21.00 uur met zijn band op het podium. De zaal is ook hier weer vanaf 20.30 uur open. Kaartjes kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de site.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×