Tot 15.00 uur vanmiddag kan iedereen een kijkje nemen in Level Leiden aan de Bargelaan achter station Leiden Centraal. (Foto: Emile van Aelst).

Level Leiden houdt vandaag open huis

Eerder deze week was de officiële opening van het gebouw Level Leiden achter het centraal station voor genodigden. Vandaag kan iedereen een kijkje nemen in het enorme gebouw dat naast een grote vestiging van het ROC Leiden ook plaats biedt aan een revalidatiehotel van Topaz en de restaurants en het hotel van Fitland. Ze zetten allemaal hun deuren open om iedereen kennis te laten maken met de diverse faciliteiten die er worden geboden.

Ook wie niet is geïnteresseerd in de bedrijven en instellingen die hun intrek hebben genomen in Level, zou het gebouw moeten bezoeken. Ook het adembenemende uitzicht en een enorme hoeveelheid trappen, lampen en raampartijen zijn de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken. Het gebouw is vandaag geopend van 10.00 – 15.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×