GroenLinkse leden spreken zich uit over kandidatenlijst

Op woensdag 27 november kunnen de leden van GroenLinks Leiden zich tijdens de algemene ledenvergadering uitspreken over de concept-kandidatenlijst van de partij. Daarop staan 12 namen. Voor de plek van lijsttrekker was maar 1 kandidaat: fractievoorzitter Pieter Kos. Op 2 staat Yvonne van Delft, op 3 St├ęphanie Bakker, op 4 Walter van Peijpe en op 5 Joost Hartlief. Die top 5 onthulde Sleutelstad.nl afgelopen woensdag al.

Nu kunnen we ook de overige kandidaten melden. Op plek 6 staat duo-raadslid Jos Olsthoorn, op 7 Ashley North die tot voor kort voorzitter was van de Groenlinkse jongeren DWARS. Robert van Heuven, ook duo-raadslid, staat op plek 8. De 9e plaats is voor Eline Levering die de afgelopen jaren voorzitter was van de campagnecommissie. Op 10 staat nieuwkomer Alida Bos, op 11 Ivo van Spronsen die als duo-raadslid al eerder deel uitmaakte van de Leidse GroenLinks-fractie in de periode 2007-2010. Edgar van der Burgt is kandidaat 12 en sluit de rij. Van der Burgt is net als Levering actief in de campagnecommissie van GroenLinks Leiden.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×