Restaurant De Poort, de winnaar van vorig jaar in de categorie "Beste Service in de Horeca". (Foto: PR)

Bekendmaking winnaars Kennis & Kunde wedstrijd

De winnaars van de Kennis & Kunde wedstrijd worden komende dinsdag in De Waag bekend gemaakt. Het initiatief, dat door het Centrummanagement Leiden wordt georganiseerd, is bedoeld om Leidse ondernemers aan te moedigen meer uit hun bedrijf te halen.

De ondernemers dingen in drie categorieĆ«n mee naar een prijs van 2.500 euro. De winnaar in de categorie ‘Beste Etalage’ wint bovendien twee VIP-kaarten voor het Haring & Corenwyn gala in 2014.

De Leidse ondernemers konden voor de wedstrijd drie workshops volgen waarbij zij gratis hun kennis konden bijspijkeren. Thema’s als ‘Beste Service in de Horeca’, ‘Beste Service in de Retail’, en ‘Beste Etalage’ kwamen aan bod.

Uit de deelnemers zijn drie genomineerden per categorie geselecteerd. Zij zijn genomineerd door professionals uit het vakgebied die met hun ‘mystery visits’ de deelnemers op gastvrijheid en service beoordeelden.

Het publiek kon stemmen op de verschillende genomineerden in de categorie ‘De Beste Etalage’. Het thema voor deze categorie werd bedacht door de 3 October Vereeniging. Zij nomineerden op 3 oktober samen met een vakjury 3 kandidaten.

In de categorie ‘Beste Service in de Horeca’ zijn de restaurants Burgerzaken, Dende en Vooraf en Toe genomineerd.

Schoonheidssalon La Maison Esthetique, Natuurplanten en Bloemen Groothandel Nieuwenburg Bloem & Lifestyle en culinair cadeau-shop Oil & Vinegar zijn genomineerd in de categorie ‘Beste Service in Retail’.

Juwelier Borg & Daphne, glasatelier Heleen van der Spek en textiel-drukkerij & reclamebureau Joor.it strijden om de titel mooiste etalage.

De Kennis en Kunde wedstrijden worden organiseert door het Centrummanagement Leiden in samenwerking met de Kamer van Koophandel, de 3 October Vereeniging en het Leidsch Dagblad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×