Politie op zoek naar getuigen aanrijding Sumatrastraat

De politie onderzoekt een aanrijding tussen een auto en een voetganger die op maandag 28 oktober plaatsvond in de Sumatrastraat. Een 18-jarige automobilist reed rond 19.15 uur over Sumatrastraat in de richting van de Lage Rijndijk. Ter hoogte van de Javastraat ontstond er een aanrijding met een 42-jarige voetganger. Die raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie hebben een sporenonderzoek ingesteld. Ook is er gesproken met een aantal getuigen. ’s Avonds heeft de politie een passantenonderzoek gehouden op de Sumatrastraat. Omdat de toedracht nog steeds niet helemaal duidelijk is, wil de politie graag met nog meer getuigen spreken.

Bent u maandag 28 oktober getuige geweest van de aanrijding op de Sumatrastraat en hebt u nog niet met de politie gesproken? Hebt u de voetganger voor de aanrijding zien lopen in of in de buurt van de Sumatrastraat? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie in Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×