Twee verdachten van steekpartij opgepakt

De recherche van Leiden heeft maandag een 19-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 25-jarige man uit Voorschoten. Tegelijkertijd werd in Tilburg een 21-jarige man aangehouden op verdenking van het steken van hetzelfde slachtoffer. De Voorschotenaar liep onder meer verwondingen aan zijn hand en een steekwond in zijn nek op.

Het slachtoffer kreeg in de vroege morgen van vrijdag 4 oktober een woordenwisseling op een feestje in een woning aan de Herenstraat. Die woordenwisseling liep uit op een vechtpartij met enkele feestgangers. Uiteindelijk belandde het slachtoffer op straat, waar hij merkte dat hij in zijn nek was gestoken. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

De politie startte direct een onderzoek en heeft in de afgelopen periode veel getuigen gesproken. Op basis van die getuigenverklaringen zijn de 25-jarige Tilburger en de 19-jarige Leidenaar aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld en inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×