Vier Roemeense winkeldieven opgepakt

De politie heeft woensdagmiddag twee vrouwen van 26 en 46 jaar en twee mannen van 40 en 23 jaar aangehouden in verband met winkeldiefstal. Alle vier komen ze uit Roemenië. Agenten zagen dat de bestuurder van een auto om 16.45 uur de Steenstraat in reed en daarbij de verplichte rijrichting negeerde. De auto werd staande gehouden voor een controle.

In de auto probeerden de vier inzittenden enkele tassen te verstoppen. De agenten zagen dat en hadden bovendien door dat het om geprepareerde tassen ging die vaak worden gebruikt bij winkeldiefstal. Alle vier inzittenden werden hierop aangehouden.

In de tassen bleken gestolen kledingstukken met nog beveiligingslabels te zitten. De kleding is waarschijnlijk van diverse winkels afkomstig. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×