Vanavond live verslag GasTerra Flames - ZZ Leiden op Sleutelstad Radio

Vanavond speelt Zorg en Zekerheid Leiden in Martiniplaza tegen GasTerra Flames Groningen. Na de seizoensouverture, waarin het 69-63 werd in Leids voordeel, zullen de Noorderlingen zeker iets goed willen maken in eigen huis. Of dat lukt is vanaf 19.30 uur te beluisteren via Sleutelstad Radio 93.7 FM. Ook via de kabel (102.4) en deze website (www.sleutelstad.nl/player) is het live verslag van onze Basketball-verslaggever Rolf Marselis te horen.

Zorg en Zekerheid Leiden zal gesteund worden door een behoorlijke delegatie uit de Sleutelstad. De supporters zijn al onderweg naar Groningen en zullen de Grote Markt, net als vorig jaar, toen Leiden overigens niet won, weer voor even in beslag nemen. Het is te hopen dat de spelers van Leiden ook de Martiniplaza weer even van hen kunnen maken. De ploeg snakt naar een succesje, want na de fletse zege thuis op Amsterdam en de drie nederlagen in Europa, loopt het team van Toon van Helfteren niet echt over van zelfvertrouwen. Alleen een goed resultaat, waarbij de puzzelstukjes eens in elkaar vallen, kan daar zeker verandering in brengen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×