Basketbal: Leiden verliest in Groningen

De basketbalkraker Gasterra Flames Groningen tegen ZZ Leiden is gisteren geëindigd in 70-61. Voor rust speelde de Leideneren prima en stonden ze regelmatig voor. Na de tweede kwart stond het 34-34. In de derde kwart namen de Groningers de koppositie voor het eerst over. Daarna bleef het spannend in de strijd tussen de twee aan elkaar gewaagde ploegen. Uiteindelijk kwam Leiden vooral in het vierde kwart te kort.

De eerste keer dat de twee topclubs elkaar dit seizoen troffen, won Leiden. Groningen kampte toen echter met verschillende blessures. Dat was nu niet het geval. Leiden moest het doen zonder Mohamed Kherrazi die vanwege een diciplinaire straf niet mee mocht doen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×