De Leiden Road Runners Club (LRRC) steunt goede doelen die te maken hebben met sport of bewegen. (Logo: Leiden Road Runners Club)

Leiden Road Runners Club zoekt goede doelen ter ere van 25-jarig jubileum

Ter ere van het 25-jarige jubileum van de Leiden Road Runners Club, een hardloop- en sportief wandelclub met hart voor de maatschappij, wordt er een oproep gedaan voor goede doelen.

Tijdens elk lustrum van de club wordt er een ‘Uitdaging’ georganiseerd. Dit is een evenement waarbij de leden zichzelf uitdagen om zoveel mogelijk geld op te halen voor uitgekozen goede doelen in de Leidse regio. Uitgangspunt is dat de doelen iets te maken hebben met sport of bewegen. Tijdens het vorige lustrum werd er bijvoorbeeld geld bijeen gebracht voor een speeltoestel in speeltuin de Speelschans. Als er meer geld wordt opgehaald dan nodig is voor de gekozen doelen dan wordt dat gestort in het LRR Fonds.

Bij het LRR Fonds kunnen doorlopend aanvragen ingediend worden voor goede doelen. In 2014 bestaat de club 25 jaar, een bijzonder jubileum met uiteraard opnieuw een Uitdaging.

Personen of instellingen worden uitgenodigd om zich aan te melden met een goed doel. Zij kunnen mailen naar pr@lrrc.nl, met een korte toelichting over de noodzaak van financiële steun, en aan welk bedrag er wordt gedacht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×