Armin genomineerd voor Grammy

Eind januari worden ze pas uitgereikt, maar nu al gaat de Leidse dj/producer Armin van Buuren helemaal uit zijn dak door de Grammy-nominatie van zijn nummer This is what ity feels like dat hij met Benno de Goeij produceerde. Het nummer met de Canadese zanger Trevor Guthrie is genomineerd in de categorie ‘Best Dance Recording’ in de verkiezing voor de 56e Grammy Awards die op 26 januari worden uitgereikt in Los Angeles. “Made in Leiden”, zo laat hij via Twitter weten.

Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like

Tijdens de uitreiking van de Grammy Awards treden onder andere Katy Perry, Lady Gaga en Beyoncé op.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×