Rémon Beeftink presenteerde afgelopen zaterdag in Scheltema zijn debuutalbum 'Arise'. Voor zijn eerste cd als solozanger hield hij een succesvolle crowdfunding-actie. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Rémon Beeftink presenteert debuutalbum

Het was een groot succes. De presentatie van het debuutalbum van de Leidse zanger Rémon Beeftink afgelopen zaterdagavond in Scheltema. Met het album ‘Arise’ beleeft zijn solo-carrière een vliegende start. Solo, maar soms wel met begeleidsband, bestaande uit vier muzikanten. Zodat er live kan worden opgetreden.

Samen met zijn band speelde hij zijn 14 gepolijste en diamantheldere popsongs. Rémon’s stem verwoordt de zoetere en bittere kanten van de liefde: verdriet, hoop, bedrog, vertedering. Het zijn stuk voor stuk universele thema’s die hij op een toegankelijke manier weet vorm te geven. Nu eens in een emotionele ballad, dan weer in een funky up-temposong.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×