Dieven gepakt op doodlopende weg

De politie heeft afgelopen woensdag een 21-jarige man uit Ter Aar en een 36-jarige Leidenaar aangehouden die bij een bedrijf aan de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn een aantal metalen pompen hadden gestolen. Agenten voor de deur van het bedrijf een verdachte bus staan. Bij het zien van de agenten reed de bestuurder gelijk weg, maar reed een doodlopende weg in.

Daardoor moest hij keren en de politiewagen passeren. De agenten wilden hem toen controleren, maar deze wist langs de politieauto te rijden. Na een korte achtervolging reed de bus de Grevelingen op. Ook dat is een doodlopende weg en de twee inzittenden werden aangehouden. Tijdens de achtervolging werd een deel van de gestolen pompen uit de bus gegooid. In de bus werden er nog meer gevonden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×