Poster van de website

Ook Leidse Chinees-Indische restaurants doen mee met de actie nummer39metrijst.nl

Nummer 39 met rijst? De komende dagen is het ook in Leiden extra voordelig. Chinees-Indisch restaurants Woo Ping en Nieuw China doen in ieder geval mee met de actie 39% korting op de nummer 39 van de kaart. Deze actie wordt van 17 t/m 19 december georganiseerd door de Chinese horecaondernemers van Nederland.

Audiofragment: Nummer 39 met rijst: Woo Ping en Nieuw China doen mee en vertellen waarom

Het begon als een smakeloze grap van Gordon die de wereld rondging. Hij vroeg aan een Chinese operazanger welk nummer hij ging zingen, misschien nummer 39 met rijst? Er ontstond een flinke discussie over.

Om de discussie positief te be├»nvloeden bedachten de Chinese restauranteigenaren een tegenactie. Om te laten zien dat zij tegen een grapje kunnen maar ook om de aandacht te vestigen op de vooroordelen die niet willen verdwijnen, bijvoorbeeld ‘kloepoek en sambal bij’. Zo hopen de restaurants deze smakeloze grap om te zetten in een smakelijke actie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×