Bewoonster oog in oog met inbrekers

Een 20-jarige bewoonster van de Nelie van Kolstraat liep gisteren tegen drie inbrekers op in haar woning. De bewoonster van de woning kwam rond 18.30 uur thuis, toen ze een onbekende jongen in haar huis aantrof. Ze schreeuwde dat hij weg moest gaan waarop de twee andere daders tevoorschijn kwamen. De drie inbrekers zijn kort daarna gevlucht via het Nienke van Hichtumpad in de richting van de Dijkhoflaan.

Een van de daders is 1.70 lang en van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is vermoedelijk 16 jaar oud en heeft zwart, opgeschoren haar. De andere twee inbrekers zijn van dezelfde leeftijd en hebben een blank uiterlijk. De beiden jongens zijn rond de 1.70 lang en hebben een normaal postuur. Een van hen heeft kort zwart haar.

De politie heeft de omgeving afgezet en in de wijk gezocht naar de inbrekers. Daarbij zijn ook speurhonden en een politiehelikopter ingezet. Van de jongens ontbreekt nog steeds ieder spoor. De politie zoekt nog naar getuigen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×