Padvinders zamelen geld in voor nieuw clubhuis

De scouting Sint Jozef houdt morgen van 13.00 uur tot 16.30 uur een wintermarkt in de Loods van Park Matilo bij nieuwbouwwijk Roomburg. De opbrengst van de markt is bedoeld om de verbouwing van de oude tuindersloods van Sint Jozef om te bouwen tot een volwaardig clubhuis voor de Leidse padvinders.

Audiofragment: Lidwien Weitenberg over de wintermarkt die Sint Josef morgen houdt in Park Matilo.

Tijdens de wintermarkt is er een overdekte rommelmarkt aanwezig met boeken, speelgoed, huis-, tuin en keukenraad. Voor de kinderen wordt er een vossenjacht georganiseerd en wordt er een kampvuurtje gemaakt. Ook wordt er chocolademelk en glühwein geschonken.

Daarnaast is er een informatiestand voor omwonenden aanwezig waar mensen met al hun vragen terecht kunnen over de aanstaande verbouwing en de plannen voor de loods op de Besjeslaan 2a. Wie meer infomatie wil over lid worden van Sint Jozef, de nieuwe groep voor kinderen met een beperking of het huren van het pand kunnen hier ook terecht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×