De belijning op het kruispunt is provisorisch aangepast door een aantal stukken zwart te verven. Voor de automobilisten maakt het niet veel uit. Die sloegen toch wel linksaf. (Foto: Chris de Waard).

Kopermolen weer goed bereikbaar

Automobilisten kunnen sinds vandaag weer links- en rechtaf slaan als ze via de IJsselmeerlaan de Merenwijk inrijden en aan het einde de rondweg op willen. Het kruispunt IJsselmeerlaan – Ketelmeerlaan/Zwartemeerlaan is de afgelopen periode opnieuw ingericht, maar het werk werd niet helemaal afgemaakt. Door de foutieve belijning die achterbleef, was linksafslaan riochting de Kopermolen ogenschijnlijk niet meer toegestaan.

Videoverslag: Chris de Waard.

Ogenschijnlijk, want vandaag kwam de gemeente met het bericht dat het werk gewoon nog niet klaar was en dat linksafslaan gewoon blijft mogen. De belijning is eerder vandaag alvast aangepast en zal binnenkort helemaal in orde gemaakt worden.

Leiden asfalt-merenwijk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×