26 Kilo hennep gevonden in woning

De politie heeft eind vorige week in een woning aan het Strawinskypad in Leiden twee mannen aangehouden wegens voor het in bezit hebben van en het handelen in softdrugs. In de woning werd maar liefst 26 kilo hennep aangetroffen. De politie nam een kijkje na klachten uit de buurt over een indringende henneplucht op het Strawinskypad.

Toen de agenten aanbelden duurde het vrij lang voordat er werd opengedaan. Tijdens het wachten, zagen de agenten een man van het balkon springen en wegrennen. Toen de agenten eindelijk binnen werden gelaten, werd vrijwel direct de enorme hoeveelheid hennep aangetroffen. Hierop werden de twee aanwezige verdachten aangehouden. Het ging om een 48-jarige man uit Alkmaar en een 32-jarige man uit Leiden.

De politie heeft in de buurt nog gezocht naar verdachte nummer drie, maar de man die van het balkon was gesprongen, werd niet meer teruggevonden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×