Harddrugsdealer opgepakt bij alcoholcontrole

De politie heeft afgelopen donderdag een 30-jarige Rijswijker opgepakt wegens handel in harddrugs. Politieagenten reden op de Boshuizerkade en waren bezig met een alcoholcontrole. Ze zagen de verdachte rijden en besloten hem een alcoholtest te laten uitvoeren. Ze zetten hem op de Kneppelhoutstraat aan de kant. Direct roken de agenten een indringende henneplucht. Daarop besloten de agenten het voertuig te doorzoeken.

Al snel bleek de auto over een geheime bergplaats te beschikken. In de ruimte waar eigenlijk een airbag hoorde, vonden de agenten een tas met cocaïne, heroïne en een weegschaal. Toen ze verder zochten, vonden ze in de auto ook nog een hoeveelheid hennep. Daarop werd de bestuurder aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×