Juryvoorzitter Conny Broeyer werd in 2009 zelf tot Raadslid van het Jaar gekozen. (Archieffoto: Chris de Waard).

Nog 1 dag nomineren voor verkiezing 'Raadslid van het Jaar'

Alleen vandaag kan iedereen nog raadsleden nomineren voor de titel ‘Raadslid van het Jaar 2013’. Morgen komt de jury voor een laatste keer bijeen en selecteert dan een aantal genomineerden. Onder hen zit dan ook al de winnaar, maar wie dat is, wordt pas op 17 januari bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden in Scheltema.

Audiofragment: Jurylid Emile van Aelst over de verkiezing van het Raadslid van het jaar 2013. Radio-interview: Chris de Waard.

Iedereen kan de jury gemotiveerd een of meer voordrachten doen. Thema is dit jaar ‘debatvaardigheden’ dus de winnaar moet goed in staat zijn om zijn of haar standpunten over het voetlicht te brengen. Ook moet hij of zij over de nodige overtuigingskracht beschikken. De voordrachten kunnen worden gedaan naar het Twitter-account @jury071 of direct bij een van de juryleden.

Die jury bestaat uit voorzitter en oud-PvdA-raadslid Conny Broeyer (winnaar 2009), het Leidse Tweede Kamerlid Paul van Meenen (D66), oud-GroenLinks-fractievoorzitter Gerard van Hees, oud-VVD-raadslid Jean Hermans, blogger Emile ‘Leidse glibber’ van Aelst en Leidsch Dagbladjournalist Binnert Glastra.

Advertentie

Leiden Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×