Automobiliste gemolesteerd op A4

De politie is op zoek naar getuigen van een fikse verkeersruzie op de Rijksweg A4. Op donderdag 2 januari reed een automobiliste tussen 16.00 en 16.15 uur in de richting van Amsterdam toen een andere automobilist probeerde om haar van de weg te drukken. Dat gebeurde na een eerder verkeersconflict. Op de afslag Zoeterwoude-Dorp moest de vrouw stoppen voor de verkeerslichten. Daar stapten meerdere nog onbekende personen uit het verdachte voertuig. Ze mishandelden de vrouw en vernielden haar auto.

Een andere automobilist die het allemaal voor zijn ogen zag gebeuren, schoot het slachtoffer te hulp. De politie is op zoek naar deze getuige en andere personen die informatie hebben over de mishandeling. Zij kunnen bellen met politie Leiden-Zuid via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×