Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak blikte burgemeeste Lenferink enthousiast terug op de afgelopen vier jaar. (Foto: Emile van Aelst).

Burgemeester pleit voor vuurwerkverbod

“Misschien moeten we in de toekomst maar helemaal af van consumentenvuurwerk, maar in elk geval van de harde knallen”. Dat zei burgemeester Lenferink gisteravond tijdens zijn nieuwjaarstoespraak in de Pieterskerk. Die toespraak was dit jaar een beetje anders dan anders. Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie blikt de burgervader doorgaans terug op het afgelopen jaar en vooruit op het jaar dat voor ons ligt. Dit keer ging hij vier jaar terug in de tijd en keek hij slechts 2,5 maand vooruit. Dan zijn er immers verkiezingen.

Audiofragment: Burgemeester Lenferink blikt terug op een succesvolle collegeperiode.

Leiden Vuurwerkverbod


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×