Leidse Jeugdkampioenen gezocht

Over een dikke maand worden, voorafgaand aan de uitreiking van de Leidse sportprijzen, de jeugdkampioenen gehuldigd. In de Aalmarktzaal zal sportwethouder Frank de Wit jonge Leidse sporters in het zonnetje zetten die in hun tak van sport nationaal kampioen zijn geworden of eremetaal hebben gewonnen op een EK of WK. In aanmerking komen sporters die op het moment dat ze hun prijs wonnen 18 jaar of jonger waren, in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging.

Audiofragment: Rik van der Geest en Mike de Wit van Sportbedrijf Leiden zijn nog op zoek naar Leidse jeugdkampioenen.

Alle Leidse jeugdkampioenen kunnen worden aangemeld bij via de website Sportstad Leiden. Naar verwachting zullen er op 10 februari zo’n 40 à 50 jeugdkampioenen worden gehuldigd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×