BV Leiden voorzitter optimistisch over 2014

Voorzitter Erna Kortlang van de BV Leiden ziet 2014 met vertrouwen tegemoet. “Het wordt een veel beter jaar dan 2014″, zo zei ze gisteravond tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van ondernemersvereniging BV Leiden, Centrummanagement, Cultuurfonds Leiden, Stichting Werk en Onderneming, Topsport Leiden, Leiden Marketing, Horeca Leiden en het Biosciencepark.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/128663064″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Erna Kortlang hoopt op continuïteit bij het Leidse stadsbestuur. Ook na de verkiezingen.

Thema van de bijeenkomst was ‘Van hand tot handel’. Er is een theorie dat iedereen slechts zes handdrukken van elkaar is verwijderd. Het zou volgens Kortlang dan ook weinig moeite moeten kosten om elkaar de hand te drukken en vervolgens zaken met elkaar te kunnen doen.

Hoewel Kortlang dus positief is over de toekomst, zei ze te beseffen dat de weg omhoog nog niet door iedereen is gevonden. “Sommige sectoren zijn al uit de crisis, andere nog niet. Maar het is belangrijk dat je er met elkaar weer in gelooft”.

De hoogtepunten van het jaar 2013 op een rij gezet door Ondernemend Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×