Van links naar rechts: Vice-voorzitter College van Bestuur Te Beest (Universiteit Leiden), wethouder Strijk (Gemeente Leiden, Wethouer Tönjann-Levert (Gemeente Oegstgeest), Gedeputeerde Veldhuijzen (Provincie Zuid-Holland). (Foto: PR).

Leiden Bio Science Park breidt uit

Het Leiden Bio Science Park breidt uit met een sector Health. De doelgroep van het bedrijvenpark is daarmee verbreed van ‘Life Science’ naar ‘Life Sciences & Health bedrijven’.

De betrokken partijen, Provincie Zuid-Holland, de Universiteit Leiden en de gemeenten Leiden en Oegstgeest, hopen met dit nieuwe brancheringsbeleid het park verder te ontwikkelen tot een internationaal topcluster. 

Het park telt momenteel in totaal 143 bedrijven en instellingen en is daarmee het grootste kenniscluster op het gebied van medisch en biofarmaceutisch research in het land. Op Europees vlak behoort het Leidse park tot de top vijf.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×